Eigen ontwerp laten borduren op kleding

Laat een eigen design of foto borduren op een T-shirt, sweater of hoodie. Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om je eigen ontwerp in te sturen en te laten borduren op een kledingstuk. Elk geborduurd design is van kwaliteit. Dit kan per stuk of op grotere schaal. Wij borduren met persoonlijke aandacht en oog voor detail.

Borduren per stuk

  Meerdere t-shirts of truien laten borduren? Krijg binnen no-time een persoonlijk aanbod toegestuurd! Naam

  E-mailadres

  Wat wil je laten borduren?

  Aantal stuks

  Upload het bestand dat je wilt laten borduren

  Opmerkingen (kleuren, maten etc.)

  Eenvoudig en snel een eigen ontwerp laten borduren

  Je eigen ontwerp geeft een persoonlijke tint aan je kledingstuk. Zo heb je voor elke gelegenheid een passende borduring. Ga voor een T-shirt, sweater of hoodie en upload je eigen ontwerp. 

  Eigen ontwerp op trui borduren: hoodie of sweater

  Een trui laten borduren met een eigen design? Ga voor een hoodie of sweater naar keuze en bepaal zelf wat je geborduurd wilt hebben. Zo maak je het ontwerp persoonlijk en helemaal naar wens. 

  Jouw eigen ontwerp op een T-shirt

  Een T-shirt laten borduren met een eigen design of foto kan natuurlijk ook,  dit doe je eenvoudig en snel. Je kan zelf het design selecteren en wij zorgen ervoor dat het helemaal naar wens wordt geborduurd. 

  Andere mogelijkheden voor het borduren van kleding

  Naast een eigen ontwerp is een logo, naam of tekst en letter ook mogelijk. Dus wil je een logo borduren, tekst of naam borduren of wil je kleding met een letter? Kleding laten borduren helpt je graag verder.

  Groepsfoto truien liggend