Letter shirts, sweaters en hoodies laten borduren of cijfers borduren

Laat een letter borduren of cijfer borduren op een T-shirt, sweater of hoodie. Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om een (persoonlijke) letter of cijfer op kleding te laten borduren. Design je eigen kleding met letter of cijfer. Kies uit de verschillende mogelijkheden. Elk geborduurd design is van kwaliteit omdat het met persoonlijke aandacht en met oog voor detail wordt gemaakt.

Voorbeeld: kleding met letter A

Wil je een letter laten borduren op een T-shirt, hoodie of sweater? Dat kan! Kies een letter en wij borduren het op het door jou gekozen kledingstuk! Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor kleding met de letter A in een kleur naar keuze.

Een trui met een letter of cijfer: hoodie of sweater

Een trui laten borduren met een letter of cijfer? Ga voor een hoodie of sweater naar keuze en bepaal zelf het ontwerp. Zo maak je het ontwerp persoonlijk en helemaal naar wens. 

Een T-shirt met een letter print of cijfer

Een T-shirt laten borduren met een letter of cijfer naar keuze  kan ook,  dit doe je eenvoudig en snel. Je kan zelf het ontwerp naar wens maken.

Andere mogelijkheden naast kleding met letter laten borduren

Naast een letter te laten borduren is het ook mogelijk om een eigen ontwerp, logo of naam/tekst te laten borduren. Wil je een eigen ontwerp borduren, een logo borduren of een naam borduren? Kleding laten borduren helpt je graag verder.

Groepsfoto truien liggend