Logo laten borduren op kleding

Laat een logo borduren op een T-shirt, sweater of hoodie. Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om een logo te laten borduren op je kledingstuk. Dit kan zowel per stuk als op grote schaal. Elk geborduurd design is van kwaliteit omdat het met persoonlijke aandacht en met oog voor detail wordt gemaakt.

Borduren per stuk

  Meerdere t-shirts of truien laten borduren? Krijg binnen no-time een persoonlijk aanbod toegestuurd! Naam

  E-mailadres

  Wat wil je laten borduren?

  Aantal stuks

  Upload het bestand dat je wilt laten borduren

  Opmerkingen (kleuren, maten etc.)

  Eenvoudig en snel een logo op je kledingstuk

  Je eigen logo geeft een persoonlijke tint aan je kledingstuk voor bedrijven, clubs en verenigingen. Laat een logo borduren op een T-shirt, sweater of hoodie.

  Logo op trui borduren: hoodie of sweater

  Een trui laten maken met een eigen logo? Ga voor een hoodie of sweater naar keuze en bepaal zelf het design. Zo maak je het ontwerp persoonlijk en helemaal naar wens. 

  Logo borduren op shirt

  Een T-shirt laten maken met een logo kan natuurlijk ook,  dit doe je net zo gemakkelijk. Je kan zelf het design selecteren en wij zorgen ervoor dat het logo helemaal naar wens wordt geborduurd. 

  Andere mogelijkheden voor het borduren van kleding

  Naast een logo is het ook mogelijk om een kledingstuk met een geborduurde naam, eigen ontwerp of tekst en letter te laten maken. Dus wil je een tekst of naam borduren, een eigen ontwerp borduren of wil je kleding met een letter? Kleding laten borduren helpt je graag verder.

  Groepsfoto truien liggend