Tekst of naam op kleding laten borduren

Laat een naam of tekst borduren op een T-shirt, sweater of hoodie. Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om een (persoonlijke) tekst te laten borduren. Kies uit de verschillende mogelijkheden. Elk geborduurd design is van kwaliteit omdat het met persoonlijke aandacht en met oog voor detail wordt gemaakt.

Eenvoudig en snel een naam of tekst laten borduren op kleding

Je eigen naam of tekst geeft een persoonlijk tintje aan je kledingstuk. Voor elke gelegenheid een passende borduring. Ga voor een T-shirt, sweater of hoodie en kies uit verschillende mogelijkheden.

Een trui met een tekst: hoodie of sweater

Een trui laten borduren met een tekst? Ga voor een hoodie of sweater naar keuze en bepaal zelf het ontwerp. Zo maak je het ontwerp persoonlijk en helemaal naar wens. 

Een T-shirt met een tekst laten borduren

Een T-shirt laten borduren met een tekst naar keuze kan ook,  dit doe je eenvoudig en snel. Je kan zelf het ontwerp uitkiezen om het kledingstuk naar wens te maken.

Andere mogelijkheden voor het borduren van kleding

Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp, logo of letter te laten borduren. Wil je een eigen ontwerp borduren, een logo borduren of wil je kleding met een letter? Kleding laten borduren helpt je graag verder.

Groepsfoto truien liggend