Trui laten borduren

Laat een eigen ontwerp op een trui borduren. Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om een (persoonlijk) ontwerp te laten borduren op een trui. Elk geborduurd design is van kwaliteit omdat het met persoonlijke aandacht en met oog voor detail wordt gemaakt.

Voordelen van een trui borduren

Een groot voordeel van een borduring is dat het bestendig is tegen de wasmachine en droger, waardoor de de trui lang mooi blijft. Daarnaast is een geborduurd ontwerp ideaal om het er chique uitziet en uniek is. Elke bestelling is maatwerk en wordt met nauwkeurige precisie op de trui geborduurd.

Eenvoudig en snel een eigen trui laten borduren

Je eigen exclusieve ontwerp geeft een persoonlijk tintje aan je trui. Voor elke gelegenheid een passende borduring. Van hippe truien tot promotie- en bedrijfs truien. Ga voor een trui en ga voor een eigen ontwerp.

Een geborduurde trui per stuk of op grotere schaal

Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om online truien te laten borduren zowel per stuk als op grotere schaal. Een geborduurde trui is van fijn materiaal en is van uitstekende kwaliteit. Het kiezen van het juiste ontwerp voor het borduren van kleding kan een lastige keuze zijn. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het voorzien van het juiste advies. 

Mogelijkheden voor hoodies en sweaters

Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten truien. Je kan een hoodie borduren en een sweater borduren. Naast het laten borduren van truien, kan je ook een T-shirt borduren.

Groepsfoto truien liggend