Sweater laten borduren

Laat een eigen ontwerp op een sweaters borduren. Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om een (persoonlijk) ontwerp te laten borduren op een sweater. Elk geborduurd design is van kwaliteit omdat het met persoonlijke aandacht en met oog voor detail wordt gemaakt.

Voordelen van een sweater borduren

Een groot voordeel van een borduring is dat het bestendig is tegen de wasmachine en droger, waardoor de sweater lang mooi blijft. Daarnaast is een geborduurd ontwerp ideaal om het er chique uitziet en uniek is. Elke bestelling is maatwerk en wordt met nauwkeurige precisie op de sweater geborduurd.

Snel en eenvoudig een sweater laten borduren

Je eigen exclusieve ontwerp geeft een persoonlijk tintje aan je sweater. Voor elke gelegenheid een passende borduring. Van hippe sweaters tot promotie- en bedrijfs sweaters. Ga voor een sweater en ga voor een eigen ontwerp.

Een sweater borduren per stuk of op grotere schaal

Bij Kleding laten borduren heb je de mogelijkheid om online sweaters te laten borduren zowel per stuk als op grotere schaal. Een geborduurde sweater is van fijn materiaal en is van uitstekende kwaliteit. Het kiezen van het juiste ontwerp voor het borduren van kleding kan een lastige keuze zijn. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het voorzien van het juiste advies. 

Mogelijkheden voor T-shirts en hoodies

Naast het laten borduren van sweaters is het ook mogelijk om een eigen ontwerp of een van de ontwerpen op een T-shirt of hoodie te laten borduren. Wil je een hoodie borduren of een T-shirt borduren? Kleding laten borduren helpt je graag verder.

Sweaters sfeerfoto